GAiN (Global Aid Network)
is een wereldwijde organisatie die
Gods liefde uitdraagt door noodhulp
en ontwikkelingsprojecten.

Jaarverslag 2015

We kijken dankbaar terug op het jaar 2015. Met het vele werk in diverse landen konden we duizenden mensen helpen in het afgelopen jaar. De vrijwilligers, de GAiN medewerkers en u als achterban maken het evangelie praktisch in ons werk. In dit publiekelijk jaarverslag tonen we de (voorlopige) cijfers van onze organisatie én de verhalen achter deze cijfers.

Het thema van dit jaarverslag is ‘Praktisch evangelie’. Door het werk van GAiN willen we het evangelie handen en voeten geven voor de mensen aan wie wij hulp bieden. Dit is alleen mogelijk door uw (structurele) steun, waarvoor wij u hartelijk danken.

 

Tags: , , , ,

Rubrieken: Albanië, Benin, Filipijnen, Haïti, hulpreizen, Irak, Israël, Kenia, Kringloopwinkel, Landen, Logistiek, Moldavië, Nieuws, Noodhulp, Oekraïne, Ontwikkelingshulp, Roemenië, Slovenië, Tanzania, Togo, Zuid Afrika

Reageer op dit bericht