GAiN (Global Aid Network)
is een wereldwijde organisatie die
Gods liefde uitdraagt door noodhulp
en ontwikkelingsprojecten.

Met vrienden of familie naar Israël

Ga jij ook wel eens met je vrienden of met familie een weekend of een weekje weg? Dan willen wij je uitdagen om, dit najaar nog, jullie vakantie een heel andere richting te geven. Ga mee op een bijzondere reis naar Israël!

reis naar Israel GAiNDeze GAiN reis neemt je mee naar de Joodse en Arabische bevolkingsgroepen. Je wordt aan het nadenken gezet over je visie op Israël. Je gaat zeker ook de handen uit de mouwen steken: je gaat helpen bij de armere bevolking van het land en komt in contact met Holocaustoverlevenden.

Dit is kortom een reis die je niet meer los zal laten. En wat is er mooier dan zulke indrukken delen met vrienden of familie? Vorm een groep van minimaal vier deelnemers en meld je aan voor deze indrukwekkende reis!

IMG_0928Informatie over de reis
De Israël-reis bestaat uit drie elementen:
1. Praktische hulp aan zowel de Joodse als de Arabische bevolkingsgroepen; het werken in een gaarkeuken, opknappen van huisjes in de oude binnenstad en hulp aan en contact met holocaust-survivors via onze partnerorganisatie.
2. Visievorming door ontmoetingen met diverse mensen en organisaties, van messiasbelijdend tot Joods-orthodox, maar ook met Palestijnse mensen. We denken na over de geschiedenis, de toekomst en over het hedendaagse conflict.
3. Ontspanning, bijvoorbeeld kameelrijden, slapen in een bedoeïnendorp, drijven in de Dode Zee en historische plaatsen bezoeken, ook waar de normale toerist niet komt. Kortom: een zeer boeiende reis waarbij je Israël op een geheel andere manier zult ervaren.

Land: Israël | Plaats: Jeruzalem, Golan hoogte en Tiberias | Verblijf: hotel / kibboets / herberg | Projectthema: lichte bouwwerkzaamheden, diaconie, gebed, kinderwerk, visievorming | Data: 30 oktober – 11 november | Prijs: €1.795,- (inclusief vliegticket, transfers, accommodatie, voedsel en ontspanning) | Bijzonderheden: verlenging met een week vakantie mogelijk

Meer weten? Neem contact op met Gerrit van Wijngaarden, manager afdeling hulpreizen (06 1881 7307).
Jullie kunnen je ook direct aanmelden door het aanmeldingsformulier in te vullen.

IMG_1106

 

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Rubrieken: hulpreizen, Israël, Nieuws, Ontwikkelingshulp

Reageer op dit bericht