GAiN (Global Aid Network)
is een wereldwijde organisatie die
Gods liefde uitdraagt door noodhulp
en ontwikkelingsprojecten.

Nieuw kledingdepot in Nieuw-Lekkerland

In Nieuw-Lekkerland wordt het 35e GAiN-kledinginzamelpunt binnenkort geopend op 2 september. Goede kleding, beddengoed, speelgoed wat ‘over’ is en nog veel meer wordt aan de Middelweg 2 ingezameld op de eerste en derde maandag van de maand. Later wordt het uitgezocht en getransporteerd naar met name Roemenië.

GAiN medewerker Hugo Baas heeft al langer het verlangen om hiermee te beginnen. “Vanuit mijn werk ben ik betrokken bij hulp aan Roemenië en gaan er tien volle vrachtwagens met hulgoederen naar Roemenië. Goederen uit het hele land gaan naar Sleeuwijk, maar nog niet uit mijn eigen woonplaats. Toen ik deze voormalige winkel van Smit meubelen en woning inrichtingen zag staan, nam ik contact op met de beheerder en die vond het een goed idee. Vrijwilligers die een dagdeel willen helpen, zijn van harte welkom.”

“Als GAiN zijn we actief in Roemenië met het financieel ondersteunen van projecten, het begeleiden van werkreizen en het vervoeren van goederen. De hulp is daar zo hard nog nodig, met name bij de achtergestelde Roma-bevolking waar we ons op focussen. Dit initiatief geeft Nieuw-Lekkerland een kans om hun (gebruikte) kleding een tweede leven te geven.”

Geef uw kleding een tweede leven
Een complete lijst met goederen hangt inmiddels op de winkel. Wilt u kleding, dekens en/of incontinentiemateriaal afgeven, kom de eerste en derde maandag van de maand tussen 19:00 en 21:00 uur langs om uw spullen in te leveren. Vragen of meer informatie; bel Hugo: 06-23875546.

20130820 poster kledinginzamelpunt Nieuw Lekkerland

Waar gebeurt er met uw kleding?Meer inzamelpunten

Rubrieken: Logistiek, Nieuws

Reageer op dit bericht