GAiN (Global Aid Network)
is een wereldwijde organisatie die
Gods liefde uitdraagt door noodhulp
en ontwikkelingsprojecten.

Actie voor basisschool op Haïti

GAiN voert een eindejaarsactie voor de wederopbouw van een basisschoolgebouw. De ‘tijdelijke’ basisschool heeft een golfplaten dak en 230 leerlingen zitten in negen klassen, hutje-mutje bij elkaar met houten schotjes als afscheiding.

Gemiddeld krijgen 25 kinderen les op minder dan 16 m2. Het is gehorig, rumoerig en de kinderen vinden het lastig om zich te concentreren, mede omdat de school grenst aan het bouwterrein. GAiN vraagt uw hulp voor het aanschaffen van bouwmaterialen voor de school, zodat de 230 kinderen weer ‘normaal’ les kunnen krijgen en zich kunnen richten op de toekomst.

Draag uw steentje bij via een machtiging of iDeal

Tags: , , , , , , ,

Rubrieken: full-size-image, Haïti, Landen, Nieuws, Ontwikkelingshulp

Reageer op dit bericht