GAiN (Global Aid Network)
is een wereldwijde organisatie die
Gods liefde uitdraagt door noodhulp
en ontwikkelingsprojecten.

Roemenië transporten onderweg

chauffeurs naar RoemeniëIn augustus vorig jaar vroegen wij om hulp voor de financiering van transporten met hulpgoederen naar Cluj–Napoca, Roemenië. Daar verdelen we de goederen onder de allerarmsten en brengen ze onder andere naar Tirgu Mures, waar een revalidatiecentrum is. Een korte impressie van twee vrijwilligers die de goederen brachten.

Hans van der Mij en Dirk Meivogel reden samen belangeloos duizenden kilometers naar Roemenië. De ervaren chauffeurs gaven hulpverlening handen en voeten door hun tijd en ervaring in te zetten. Ze leverden zo’n 1.300 bananendozen met hulpgoederen af. Terug in Nederland is Hans een ervaring rijker. “Roemenië was voor mij als Nederland vijftig jaar geleden.” Dirk vult aan: “Ik ben blij dat we overdag reden, want de wegen na Boedapest zijn vaak moeilijk begaanbaar.” Hans en Dirk voelen zich bevoorrecht dat ze veel luxe in Nederland kennen. “We hebben gezien dat mensen gewoon direct langs een doorgaande weg wonen en veel parkeerplaatsen zijn gewoon vuilnisbelten. Er is nog zoveel hulp daar nodig!”

U kunt eenvoudig mensen in Roemenië te helpen door het werk te blijven steunen, door bij uw gift de mededeling 906 Hulp aan Roemenië te vermelden. Wanneer u zelf wilt helpen kunt u contact opnemen met Ad Bor.

Rubrieken: Landen, Logistiek, Nieuws, Roemenië

Reageer op dit bericht